4. september 2016

Kontakt og Pris

Pris for hypnose

Jeg arbejder altid med hypnoseterapi i forløb af minimum tre sessioner. Første session varer ca. 1,5 time. Efterfølgende sessioner varer ca. 1 time. Et hypnoseforløb på tre sessioner sikrer, at vi får belyst problemstillingen fra flere sider, hvilket giver bedre og mere holdbare resultater. Pris for hypnose, tre sessioner 2600 kr. I forløbet indgår altid gratis undervisning i selvhypnose til værdi af 900 kr. Læs mere om behandlingen her.

Andre gange skal der mere til, og vi skal arbejde lidt mere. Opfølgende sessioner koster 700 kr. Et almindeligt forløb vil være mellem tre til fem sessioner. Har du ikke opnået forandringer efter de første tre sessioner, er der ingen grund til at fortsætte hos mig. Måske er det ikke mig, der kan hjælpe dig. Hvis jeg ikke tror, jeg kan hjælpe dig, vil jeg lade dig vide det så hurtigt som muligt. Hvis det er muligt, vil jeg gøre mit for at henvise dig til en person, jeg mener vil være i stand til det.

Akutsessioner:
Akutsessioner skal forstås som akut opstået behov for hypnose. F.eks. at en person har flyskræk og skal ud og flyve dagen efter og derfor ikke har tid til at indgå i et længere forløb. Ved akutsessioner er prisen 1200 kr. for en session. 

Studie- og pensionistrabat:
Jeg tilbyder altid 10% af prisen til studenter og pensionister

Foredrag om hypnose – undervisning og underholdning:

Hypnotisør undervisning kognitiv hypnose    Hypnoseforedrag, undervising i hypnose og hypnoseterapi

Book mig som firma eller privatperson.

Virksomhed:

  • Lær hvad hypnose kan gøre for jer som virksomhed.
  • Hypnose som teambuilding eller som underholdning.
  • Mindsk risiko for stress blandt medarbejdere og ledelse. Lær værktøjer til effektivt at håndtere stress.
  • Brug hypnotiske teknikker for at nå jeres målsætning eller for opnå bedre præstationer som medarbejder eller ledelse.

Privatpersoner:

  • Vælg tema som stress, angst, rygestop eller vægttab.
  • Lær om hypnose som behandling
  • Underholdning se hvad hypnose kan, og få en sjov aften

Startpris 3500 kr. (optil 12 personer) og ellers 290 kr. pr. person ved mere end 12 personer for 1,5 time.

Selvhypnose:

Lær selvhypnoseteknikker som du kan bruge hjemme, resten af livet, til selv at skabe positive forandringer i dit liv, hvor du måtte ønske det. Selvhypnose er en meget effektivt og målrettet måde at arbejde med sig selv for at opnå det liv du ønsker. Pris: 900 kr. pr. session

Betalingsbetingelser
Betalingen skal ske forud ved første session eller så snart aftale om forløb er indgået. Betal kontant, med VISA og mastercard eller via “mobilepay”. Betalingsoplysninger vil fremgå af fremsendt faktura.

Kontakt dinHypnose Islands Brygge

Find ud af om hypnose er noget for dig.

Har du spørgsmål, store som små eller er du i tvivl, om jeg kan hjælpe dig, må du endelig ikke tøve med at kontakte mig med det samme på mobil: +45 22 16 73 24 eller skive en e-mail til: book@dinHypnose.dk. Jeg vender tilbage senest næstkommende hverdag.

DinHypnose holder til på Islands Brygge i København nærmere bestemt Artillerivej 90, kld. 2300 København S