Hypnose mod rygestop – stop i dag!

Hypnose er en af de mest effektive metoder til rygestop

Fordele ved hypnose rygestop

Du har sikkert hørt det mange gange før, men der er så mange fordele ved et rygestop, at jeg bliver nød til at nævne nogen af dem her. Når du har taget beslutningen om et rygestop med hypnose, kan du bl.a. se frem til:

Et udpluk af dine fordele:

 • Bedre helbred og længere liv
 • Bedre kondition
 • Evnen til at trække vejret frit
 • Få mere energi
 • Bedre lugte- og smagssans
 • Mere tid i hverdagen
 • Mere frihed
 • Bedre ånde
 • Bedre lugt i tøj og mund
 • Pænere hud

Opnå hypnose rygestop gratis på egen hånd

Hvis du scroller længere ned på siden, finder du en gratis rygestop hypnose lydfil, som muligvis er det eneste, der skal til for at få dig til at stoppe med at ryge.

Hvilken type rygestops-metode skal du vælge?

Du ønsker at stoppe med at ryge, men står med et dilemma. Skal du bruge, viljestyrke, nikotinerstatning, medicin eller hypnose?

Siden du er her, er det sandsynligt, at du har prøvet at quitte smøgerne flere gange tidligere uden held. Hypnose kan hjælpe dig til rygestop, hvis du er fast besluttet på at stoppe. Hvis du virkelig ønsker at lægge cigaretterne, kan en session hypnose måske være alt du har brug for.

Hvis du skal stoppe med at ryge med hypnose, kræver det, at du engagerer dig fuldt ud og virkelig tager beslutningen om at holde op. Når du først har taget den beslutning om aldrig at kigge dig tilbage, kan hypnose gøre det lettere.

Hypnose mod eksamensangst - gå til eksamen med ro i maven

Sådan forbereder du dig bedst muligt på et hypnose rygestop

Se i videoen hvordan du forbereder og får mest ud af et rygestop med hypnose. I videoen kommer jeg bl.a. ind på:

 • Mine forventninger til dig.
 • Hvordan du øger sandsynligheden for slippe rygetrangen.
 • Hvorfor hypnose bør være dit første valg og ikke dit sidste valg, når du skal have hjælp til at stoppe
 • Vane vs afhængighed.

Slip smøgerne med hypnose rygestop! Jeg kan hjælpe dig din hypnose i København eller online?

Ønsker du rygestop hypnose? Mit navn er Michael Beligiannis. Dagligt hjælper jeg folk med at blive røgfri via hypnose i min klinik i København eller online, hvor end du er i landet eller verden. Jeg er uddannet, certificeret og eksamineret hypnotisør og hypnoseterapeut. Jeg har hjulpet mange klienter rygestop hypnose.

Hypnose Rygestop i København

Sådan arbejder jeg trin for trin – Bliv røgfri, start nu!

Trin for trin arbejder vi for at gøre dit rygestop så nemt for dig som muligt, når du først har taget beslutningen og er klar. Vi skræddersyer forløbet, så det passer perfekt til dig.

Tag valget og stop din rygetrang med hypnose

1

Tag beslutningen mod dit rygestop

Inden du booker tid, skal du være 100% sikker på, at du ønsker at stoppe. Du må ikke have røget 48 timer, inden du kommer. Vis mig at du er dedikeret og book så.

Læs mere

Gør rygestoppet lettere med rygestop hypnose

2

Efter første gang til rygestop hypnose

Første gang du kommer, bliver vi helt klar på dine mål, prioriteter, og motivation for at stoppe.

Vi taler om, hvad der tidligere har været svært ved at stoppe, og hvad du oplevede af abstinenser.

Vi laver hypnose, der går direkte efter dit rygestop. Vi laver hypnose, der går målrettet efter at mindske/eliminere abstinenser og gøre det nemt for dig.

Vi øver det hypnotiske mindst.

Jeg forventer, at du stopper efter første gang. Nogen gange skal vi arbejde lidt hårdere.

Læs om andres erfaringer med rygestop hypnose

Opfølgende rygestops boost og styrkning af mindsettet

3

Opfølgende rygestops boost og styrkning af mindsettet

1-2 uger efter første session booster vi det arbejde, vi allerede har lavet.

Er du helt stoppet fedt, så klæder vi dig på til at håndtere fremtiden, og de udfordringer/livskriser mm., som typisk får folk til at falde i.

Har der været udfordringer, kan vi være endnu mere specifikke og gå direkte efter udfordringerne.

Jeg arbejder altid i forløb af tre sessioner. Det vil sige at vi har 2 sessioner til at booste arbejdet fra første session. Finder du værdi i mere, er der selvfølgelig mulighed for det.

Regn med at du får lektier/øvelser, som jeg forventer at du laver.

10 dårlige undskyldninger for ikke at stoppe

Jeg vil gerne hjælpe dig med at quitte smøgerne. Tag kontakt på:
Tel: +45 22 16 73 24 eller Book@dinhypnose.dk

Tag beslutningen om at stoppe og kig dig ikke tilbage

Du skal tage beslutningen om at stoppe inden, du kommer hos mig. Når du kommer ind ad døren i klinikken, skal du være mentalt indstillet på at blive ikke-ryger. Jeg og hypnose kan ikke tvinge dig til at stoppe med at ryge, hvis du ikke ønsker til at begynde med. Hypnose kan dog gøre stoppet meget lettere. Når du træder ind ad døren, har du røget din sidste smøg. Det er den tankegang, du skal have.

Start evt. 15 dage inden din tid hos mig og trap evt. ned med ca. 10% pr. dag, og se hvor langt du når. Går det galt så pyt med det så er du en erfaring rigere, og vi har en baseline og nogle iagttagelser at gå ud fra.

En nedtrapning kunne se sådan ud:

Dag 1: 20 cigaretter

Dag 3: 16 cigaretter

Dag 2: 18 cigaretter

Dag 4: 14 Cigaretter

Dag 5: 13 Cigaretter

Dag 6: 12 Cigaretter

Dag 7: 10 Cigaretter

Dag 8: 9 Cigaretter

Dag 10: 8 Cigaretter

Dag 11: 7 Cigaretter

Dag 12: 6 Cigaretter

Dag 13: 5 Cigaretter

Dag 14: STOP helt!!!

Dag 15: STOP og opstart med hypnose to dage efter.

Ryg din sidste smøg 24 timer inden du kommer hos mig

Uanset hvor du er i forhold til antal af cigaretter, når du møder op i klinikken, må du ikke have røget 24 timer, inden du træder ind ad min dør. Har du røget inden for 24 timer, sender jeg dig hjem igen uden behandling.

Hvis du har abstinenser, når du kommer, giver det os en glimrende mulighed for at arbejde med den rene følelse/craving, som du normalt slås med under hypnose. Kan vi gøre noget ved abstinenserne, ved du inden for kort tid i sessionen, om hypnose har den ønskede effekt. For hvis vi kan fjerne, dæmpe, håndtere følelsen let i sessionen, kan du også når du kommer hjem.

48 timer kan virke som længe og for nogen er det uudholdeligt, men… under de rette omstændigheder og hvis dit eller dem du elskers liv afhang af det evt. med en pistol for panden, ville du godt og måske let kunne holde dig fra smøgerne i 24 timer.

Frederik stoppede rygningen

“Hej alle der går med tanker om at holde op med at ryge. Jeg kan på det varmeste anbefale at besøge DinHypnose , Michael er yderst profesionelle og meget engageret i sit arbejde med at få en til at holde op med at ryge , jeg vil dog gøre opmærksom på at Michael ikke kan det alene . Det kræver også et stort stykke arbejde af den enkle . Michaels hjælp til mig har været uvurderlig ,har nu været forhenværende ryger i seks uger . DinHypnose metoden har ikke givet mig nogen abstinenser fra den første session hvor jeg gik ud af døren hos Michael har jeg ikke haft løst til at ryge”

– Tom Frederiksen

Hypnose rygestop gratis lydfil

 1. Tag beslutningen om at stoppe.
 2. Hvad er din motivation for at stoppe. Hvad er din grund til at stoppe i det hele taget. Gå efter det.
 3. Find et sted hvor du kan sidde behageligt og træd ind i rollen, fantasien, oplevelsen så godt som du kan.
 4. Se videoen der er en vigtig intro inden du går i gang med lydfilen.
 5. Tryk play på lydfilen, luk øjnene og nyd øvelsen, og forhåbentligt er du røgfri, når du slår øjnene op igen.

10 typiske dårlige undskyldninger, som besværliggør et rygestop, uanset om du vælger hypnose eller andre metoder:

Jeg har hørt alle disse nedenstående, mere eller mindre dårlige, undskyldninger mange gange i min klinik. Her får du mine svar:

Klient: Jeg ønsker at stoppe med at ryge, men jeg ved også, at jeg begynder igen på et tidspunkt, så jeg orker det ikke rigtigt.

Mit svar: Hvad laver du her, hvis du alligevel ved, at du starter igen og du ikke orker det? Mit råd til dig er at spare pengene, og når du er klar til at tage beslutningen om at stoppe for altid, så vil jeg meget gerne hjælpe dig. Troen på eller fantasien om, at du starter igen, er en hæmsko. Du står et meget bedre sted, hvis du forestiller dig, at nu er det faktisk nu du stopper. Hav en blid tiltro til dine evner, og at noget er anderledes nu. Jeg kan godt forstå tvivlen, især hvis du har prøvet at stoppe før. Med hypnose øver vi hjernen i at have bedre fantasier, så det bliver lettere for dig.

Klient: Jeg ønsker at blive røgfri, men jeg elsker at ryge. Det bliver et kæmpe tab.

Mit svar: Hvorfor så stoppe overhovedet, hvis du virkelig føler, at du taber noget? Der skulle gerne være noget at vinde ved at stoppe, og gerne meget mere at vinde end det du ”taber”, ellers er det lige meget. Sæt dig ned og lav en prioriteret liste. Hvad vinder du ved at ryge, og hvad vinder du ved at stoppe. Hvad taber du ved at ryge, og hvad taber du ved at stoppe?

Min påstand er at du i virkeligheden intet taber. Har du virkelig undersøgt, hvad rygning gør for dit helbred? Har du undersøgt, hvad rygning gør for din smags- og lugtesans? Hvis det er pauserne, du savner, så er der mange andre måder at holde pauser på. Stil dig ud i den friske luft hvert 40 minut og træk vejret gentagende gange dybt ned i lungerne. Du vil blive rigeligt belønnet.

Hvis du ryger for at afstresse, er der 100 andre måder at få ro i kroppen mentalt og fysisk, som er meget bedre for dig. Hypnose er et fantastisk redskab til at skabe gennemgribende ro mentalt og fysisk. Du vil ovenikøbet vil spare tid, og have meget mere tid til det du ellers elsker at lave.

Har du undersøgt, hvad nikotin faktisk gør ved kroppen?

Nikotin er en af de kraftigste giftstoffer, vi kender. I modsætning til hvad mange rygere tror, øger nikotin mængden af stresshormoner i kroppen. Nikotin får dig IKKE til at stresse af. Det, du føler som ro, er en kortvarig bedøvelse. At ryge for at afstresse svarer til at banke en knytnæve hårdt ind i væggen for ikke at føle hovedpine. Det virker ja… men…

Har du undersøgt hvor mange af dine cigaretter, du rent faktisk nyder? De fleste af de klienter, jeg ser, fortæller, at de kun virkelig nyder 1-3 cigaretter i løbet af dagen. Resten lægger de nærmest ikke mærke til.

Så hvad er det egentligt du taber?

Bare det at stoppe vil i sig selv, giver dig på den lange bane så meget mere overskud, nydelse og ro. Vi kan sammen bruge hypnose og arbejde på at øge vejen til det overskud, den nydelse og den ro.

Klient: Jeg har næsten røget hele mit liv. Det er en del af min identitet, hvem er jeg uden smøgerne?

Mit svar: Du er præcis den samme bare uden en cigaret. Hvis du ryger for at se sej ud, eller du mener at smøgen giver dig højere selvværd, så rul et rør af pap og farv det orange i enden. Eller brug lidt penge og gå i ”Ærlige Bent” (en spøg og skæmt forretning) og køb en smartere papcigaret, som du kan puste i og få det til at se ud som om, du ryger. Det giver ikke mening vel? Ikke-rygere har fuldstændigt det samme selvværd som rygere, og der findes faktisk også seje ikke-rygere, believe it or not. Hvis det er selvværd eller selvimage, du gerne vil arbejde med, kan hypnose hjælpe med at ændre, styrke og booste selvværdet.

Klient: Det er grænseoverskridende at slippe smøgerne.

Mit svar: Hvad mangler du? Lad os arbejde på at give dig det og ændre dine forestillinger via hypnose.

Klient: Der er ikke nogen, der skal bestemme over mig. Rygning er mit lille oprør.

Mit svar: Oprør – Virkelig!!! Mod hvem? Systemet? Der findes langt federe måder at gøre oprør på. Kast med brosten, røv en bank, bliv klimaaktivist. Hvem ser dit oprør? Folk er fuldstændig ligeglade med om du ryger eller ej. Måske bortset fra din familie når du får konstateret uhelbredelig kræft. Talen til begravelsen: ”Min mor/far var oprørsperson. Hun gjorde virkelig en forskel ved at puste røg i hovedet på folk. Hun øgede sandsynligheden for, at jeg også kan blive oprørsk og begynde at ryge”.

Hypnose kan hjælpe dig med at få din prioriteter på rette sted. Har du brug for at føle dig fri og oprørsk, så lad os arbejde med det.

Klient: Rygning får mig til at stresse af og slappe af. Når jeg stopper med at ryge, stresser jeg og kan ikke slappe af.

Mit svar: Cigaretter og nikotin får dig ikke til at afstresse. Glem det!!!

Nikotin er en af de kraftigste giftstoffer vi har. Det er lige så giftigt som cyanid. Vi bruger det som insektgift i landbrug og drivhuset. 60 mg nikotin indtaget rent kan slå dig ihjel på stedet. Et fingerbøl kan dræbe en hest. Der er ca. 2 mg nikotin i en cigaret. Så ryger du 30 cigaretter i streg uden pauser, er du godt på vej. Det er dog mere effektivt at drikke det rent. Nikotin øger pulsen og påvirker binyrerne som udskiller bl.a. adrenalin som er et stresshormon og som sætter kroppen i beredskab. Det bevirker at hjertet slår hurtigere, pulsen øges, og blodtrykket stiger.

Der findes så mange andre og meget mere effektive måder at stresse af på. Hypnose og selvhypnose kan være et effektivt og sundt redskab til at afstresse og slappe grundigt af i kroppen. Du vil blive belønnet big time, hvis du erstatter cigaretterne med små 5 min. intervaller af selvhypnose hver dag.

Røgen fra cigaretterne øger i sig selv mængden af kulilte i blodet. Kulilten fjerner ilt fra de røde blodlegemer. Blodet bliver iltfattigt, og hjertet skal slå endnu hurtigere. Din krop kommer på overarbejde og stresser.

Du mærker måske en kortvarig bedøvelse fra nikotinen, som du kan tolke som ro, men du øger mængden af stress i kroppen betydeligt. Det kan du selvfølgelig dulme den med endnu en smøg, hvis du har lyst.

Som jeg har nævnt tidligere, svarer det til at din ven klager over ondt i hovedet, og du ønsker at hjælpe hende. Du giver hende en lammer for at fjerne fokus fra hendes hovedpine. Det virker sikkert kortvarigt, og du kan tilbyde endnu en lammer, når hovedpinen kommer igen

Klient: Jeg tager på i vægt, hvis jeg stopper med at ryge.

Mit svar: Ja, måske. Hypnose kan hjælpe med at øge motivationen til sundere vaner efter et rygestop. Ikke alle tager på efter et rygestop. Normalt vejer rygere 4 kg mindre end normalbefolkningen. I gennemsnit tager folk, der stopper med at ryge derfor 2,5-4,5 kg på indenfor et år. Så du bliver blot normal igen. Ifølge sundhedsstyrrelsen er der kæmpe forskel på, hvor meget man tager på i vægt, efter du har lagt smøgerne på hylden. En fjerdedel tager mindre end 1 kg på.  

Kun 10% der stopper med at ryge tager voldsomt meget på.

Du kan undgå at tage på efter rygestoppet ved at være lidt mere aktiv i din hverdag, hvilket yderligere vil virke positivet på dit helbred:

 • Gå eller tag cyklen i stedet for at køre i bil eller bus
 • Tag trappen i stedet for elevatoren
 • Gå en aftentur
 • Lav havearbejde
 • Gør rent eller vask bilen
 • Leg med børn, børnebørn eller hunde

Klient: Jeg bliver irriteret, opfarende eller vred og er ikke til at holde ud at være sammen, når jeg stopper med at ryge.

Mit svar:

Høst frugterne af et hypnose rygestop. Hypnose er glimrende til at skabe følelser af mentalt og fysisk ro og give overskud. Hypnose er et fantastisk redskab til at få styr på følelser og fornemmelser i kroppen i kroppen generelt.

Klient: Cigaretterne hjælper mig til at koncentrere mig.

Mit svar: Ja faktisk, men kun meget kortvarigt. Nogle studier peger på, at langtidsrygere generelt har dårligere koncentration- og hukommelsesevner end ikke-rygere. Dertil skal lægges at rygning giver øget risiko for demens, plus at rygning skader blodkarrene inklusiv dem i hjernen. Rygere, der stopper, vinder med tiden hukommelsen tilbage.

Hypnose kan styrke fokus og koncentration helt uden bivirkninger og med ganske få øvelser.

Klient: Cigaretterne hjælper mig med at være social.

Mit svar: Hvis det er bedre sociale evner og styrket selvværd du søger, så kan vi arbejde på at bygge det op via hypnose. Ikke-rygere har lige så godt selvværd som rygere. Der er intet i en cigaret i sig selv, der styrker selvværd. Lad os arbejde med hvordan du tænker og føler, og booste den du er.

Skal jeg hjælpe dig?

Alle personer er forskellige. Hvis du beslutter dig for, at det er mig, der skal hjælpe dig, vælger vi sammen de teknikker, der passer bedst til dig. Vi arbejder altid for at gå direkte efter dine mål, og det du gerne vil opnå.

Ring på 22 16 73 24
eller skriv til book@dinhypnose.dk

Abstinenser efter et hypnose rygestop. Er der nogen, og hvis der er, hvad kan vi så gøre ved det?

Normalt hører vi, at folk oplever abstinenser efter et normalt rygestop uden hypnose. Måske har du selv oplevet nogen, hvis du har prøvet at stoppe før. Mit gæt er, at det er pga. abstinenserne, at det har været svært for dig at stoppe tidligere.

Mange af de tidligere rygere, jeg har haft i min klinik, rapporterer ingen, næsten ingen eller ganske få abstinenser. I sessionerne arbejder vi direkte, med det du oplever og går efter at opløse det. Jeg har selvfølgelig også haft rygere, der ikke er stoppet, og som har oplevet abstinenser, uanset hvad vi har gjort i sessionerne.

Uanset hvad du tidligere har oplevet, begynder jeg mere og mere at tro, at nikotinen har meget lidt med abstinenserne at gøre. Jeg tror ikke, nikotin er så afhængigheds- og abstinensskabende, som den får skyld for.

Mange mennesker stopper af sig selv helt uden hjælp, hver dag, verden over uden nogensinde at kigge sig tilbage og uden abstinenser af nogen art. Det bedste råd jeg kan give dig er at spare pengene på hypnosen, tage beslutningen i dag, og STOP!!! Hvis du stadig har brug for hjælp, efter du virkelig har taget beslutningen 100%, vil jeg gerne hjælpe dig.

Vane vs. nikotinafhængighed – Hvorfor kan rygestop hypnose effektivt?

Mine erfaringer, baseret på de mange klienter jeg har hjulpet til at stoppe med at ryge, siger mig, at rygning er tæt på 100% vane. Det er ikke nikotinen, der holder dig fast til cigaretterne. Det bliver bakket op af Sundhedsstyrrelsen, som skriver, at nikotinpræparater kun er effektivt i 30% af tilfældene ovenikøbet i kombination med vejledning. Hvis det var nikotin der primært holdt dig til cigaretten ville nikotinerpræparater være langt mere effektive.

Netop fordi det primært er vane, der holder dig fast, vil vi med større sandsynlighed kunne gøre stoppet lettere for dig med hypnose. Jeg vil prøve at begrunde, hvorfor du har en rygevane og ikke en nikotin-afhængighed herunder.

Lad os kigge på de normale “nikotinabstinenser” efter et rygestop uden hypnose, og se hvorfor det lige så godt kunne være vane.

Dette er normale Nikotinabstinenser:

 • Rygetrang/tobakshunger – Cravings kan man også få af sutter, mobiltelefoner, chokolade, chips, æbler, o.m.a., som ikke indeholder nikotin. Hypnose kan dæmpe lysten og mindske cravings generelt.
 • Depressiv stemning – Du har mange tanker, fordi du ikke må gøre det, du normalt plejer. Mange tanker der kører i ring giver normalt stress og ubehag i kroppen. Hypnose er effektivt til at skabe nyt tankeindhold og løfte stemninger.
 • Søvnløshed – Igen betyder flere tanker og større vaneændringer normalt mere uro og dårligere søvn i en lille periode. Hypnose er suverænt til at skabe følelser af ro fysisk og mentalt og øge søvnkvaliteten.
 • Irritabilitet og dårligt humør – Kig på børn der får taget deres sut. Det har ikke nødvendigvis noget med nikotinat gøre at de græder og er irriteret. Stol på at det går over. Giv dig selv omsorg. Hypnose er godt til at ændre sindsstemninger og skabe overskud.
 • Frustration eller vrede – Igen tænk på barnet med det stopper med at bruge sut.
 • Angst – I følge syndhedsstyrrelsesen folder om rygestop, kan rygning i sig selv give følelser af angst pga. højere niveauer af adrenalin. Du er blot opmærksom på din krop nu, hvor du ikke afleder dig selv cigaretterne, og mærker dit hurtigt pumpende hjerte. Det er et sundhedstegn. Hypnose er effektivt til behandling af angst Hypnose kan skabe ro i krop og sind (læs mere om hypnose mod angst her).
 • Koncentrationsbesvær – Ja, du skal finde noget andet at bruge din tid på. Hypnose kan hjælpe med øge fokus og skærpe koncentration bedre end den bedste cigaret.
 • Rastløshed – Din krop har pludselig meget mere tilgængelig ilt og derved mere energi fordi kulilte forlader kroppen. Mere ilt i blodet kan føles som om at kroppen sitrer med et overskud af energi. Det er en sundhedstegn, så snart dit hjerte finder ud af, at der er mere ilt tilgængeligt falder pulsen og fornemmelsen igen.
 • Nedsat hjertefrekvens – What??? Er det en bivirkning? Fordi du ikke har så meget kulilte og mere ilt i blodet nu, hvor du er stoppet, slår hjertet langsommere end normalt. Det er et sundhedstegn.
 • Øget appetit eller vægtstigning – Ja, du skal finde noget andet at bruge tiden på. Drik mere vand og gå en længere tur. Hypnose er godt til at vaneændringer og fokus på vægt.

Selv om abstinenser er normale ved rygestop generelt, så er de ret tilfældigt fra person til person, hvad de oplever.

Selvom du ofte har hørt om alle abstinenserne og måske erfaret nogen af dem selv, indikerer studier, at der ikke et bestemt mønster i abstinenser blandt rygere.

Der er ret tilfældigt, hvad folk oplever. Nogle rygere bliver sure andre bliver ikke, nogen bliver stressede, andre gør ikke osv. osv.  Stopper du med at misbruge eksempelvis heroin efter længere tids brug, kan du være ret sikker på, at du skal igennem, de samme abstinenser, som alle andre heroinmisbrugere. Sådan er det langt fra med rygere, der stopper. Derfor kan det ikke være nikotinen i sig selv der giver abstinenserne. Det handler måske mere om, hvordan du håndterer noget der er lidt svært, og dine forestillinger omkring hvad det vil betyde for dig at stoppe. Tænker du at du tager på, tager du sikkert på. Tænker du at du bliver sur, bliver du sikkert sur. Med rygestop hypnose kan vi lære din hjerne at forstille sig noget andet.

Hypnose kan dæmme op for de normale rygeabstinenser

Stort set uanset hvad du normalt oplever, efter du stopper med at ryge, kan du arbejde med netop det symptom via hypnose. Hypnose er glimrende til behandling af søvnløshed, angst, stress, vrede, øget appetit og vægthåndtering, og skabe øget koncentration. Hypnose kan skabe ro og overskud og ændre forestillinger og følelser.

Vanen ved rygning er nøglen til afhængigheden

De fleste rygere er mere afhængig af en dagsrytme/en vane end af selve nikotinen. De ryger på bestemte tidspunkter dagen igennem. De ryger om morgenen sammen med kaffen, inden de sætter sig ind i bilen, når de har pause eller når tager sig pauser på arbejdet, efter maden, når de har puttet børnene, når de taler i telefon osv.

Rygere kan ofte sove fint i 8 timer i streg uden at nikotinmangel vækker dem og kræver en smøg. De kan rejse til udlandet med fly uden at ryge på turen. Mange rygere stopper sågar i en periode, hvis de er meget syge.

De fleste rygere beslutter sig for at ryge et bestemt antal smøger, og så ryger de det samme antal resten af livet. Antallet afhænger af, hvad der er socialt acceptabelt, hvad der passer med deres arbejdstider, eller hvad den enkelte ryger har råd til. Hvis du havde en fysisk afhængighed, ville du behøve at øge antallet af cigaretter over tid for overhovedet at få en virkning. Efterhånden som kroppen vænner sig til stoffet er der ingen virkning. Alkoholikeren skal drikker mere og mere for at kunne mærke noget. Mit gæt er, at det gør du ikke. Du ryger det samme, som du har gjort i flere år pga. vane og bekvemmelighed.

Hvis du er afhængig af nikotin, må nikotinpræparater være effektive til at holde dig fra smøgerne ik’?

Nej nikotinerstatninger er ikke særligt effektive til at få folk til at stoppe. De kan være et supplement. Du kan give de fleste rygere alt det nikotin de ønsker sig og de fortsætter med at ryge. Der er noget andet der holder folk til vanen end nikotinen.

Nikotinerstatninger (tyggegummi, plastre og medicin) hjælper kun 20-30% af rygere til at stoppe ifølge sundhedsstyrrelsen (2011)

Det burde fortælle os, at hvis nikotin var den primære årsag til, at folk bliver ved med at ryge, burde flere stoppe ved at bruge nikotinpræparaterne. Tvært imod. Fordi det primært er en dårlig vane, der holder dig til rygning, kan vi løsne op for det der holder dig til smøgerne med hypnose, hvis du virkelig ønsker det.

Hypnose rygestop kan være 3 x mere effektiv end diverse nikotinpræparater

Du skal ikke tage mine ord for, at hypnose kan være effektivt, når du har taget en fast beslutning om at stoppe. Flere studier indikerer, at hypnose kan være en god hjælp på vejen. Et studie fra 2014, viste at 50% af de deltagere, der havde fået hypnose, stadig var ikke-rygere, da man fulgte op efter 26 uger.

Selv om 50% ikke lyder prægende viste studiet, at hypnose er optil 3 gange så effektivt sammenlignet med nikotinpræparater, når det kommer til at holde sig fra cigaretterne.

Tid til at stoppe din rygevane – Lidt fakta du bør tænke grundigt over:

 1. Ifølge sundhedsstyrrelsen dør rygere der storryger (15 cigaretter om dagen) i gennemsnit 8-10 år tidligere end ikke-rygere. Inden da kan rygerne forvente at have 10,5 forfærdelige leveår med alvorlig sygdom.
 2. Ifølge mine egne beregninger baseret på tallene fra sundhedsstyrrelsen, skærer gennemsnitsrygeren ca. 11 minutter af sit liv for hver cigaret, de ryger om dagen. Det bliver ca. 3,5 dage kortere levetid om måneden, hvis du bliver ved med at ryge.
 3. Rygning skaber sygdom i stort set alle organer i kroppen.
 4. Det her er vildt!!! 25% af alle dødsfald i Danmark er direkte relateret til rygning ifølge SSI.
 5. Risikoen for kræft er 3 gange større for rygere. For lungekræft er risikoen 10 gange større.
 6. Hvis du har børn, er det tre gange så sandsynligt, at de begynder at ryge på grund af din vane.

Du bør også tænke over:

 1. Din ånde stinker.
 2. Dine tænder rådner.
 3. Dit tøj lugter, om du ved det eller ej.
 4. Din hud bliver hurtigere rynket og mindre smidig.
 5. Du bruger uanede mængder tid på at ryge. Tid du kunne bruge på meget andet end at slå dig selv ihjel.
 6. Rygning kan give impotens.
 7. For kvinder ændres talje-hofteration, så de får mere mandefacon.

Ville du lade en du elsker højt, en god ven, dit barn, eller dit kæledyr drikke gift hver dag?

Forestil dig at den du elsker højest i hele verden fandt en ny yndlingsdrik, der indeholdt: Acetone, cyanid, metanol, ammoniak, udstødningsgasser (kulilte), arcenic, Dimethyinitrosamin (stærkt kræftfremkaldende), fenol (opløsningsmiddel), Lightervæske, DDT (insektmiddel), Nikotin (dødeligt giftigt i meget små mængder).

De prøver at overbevise dig om, at det smager godt, at det afstresser dem og får dem til at slappe af. Det får dem til at kede sig mindre, siger de. De har det bedre i sociale situationer. Du ved, at de stoffer dræber dem, måske ikke med det samme men over tid. Drikken giver med større sandsynlighed kræft og især lungekræft og blodpropper. Ville du lade dem drikke det? Hver dag? Flere gange om dagen? Eller ville du prøve at gøre alt, hvad du kunne for at få dem til at undgå at drikke det?

Ville du give det til dit eller din vens hund? Nej vel?  Hvorfor ikke give dig selv samme omtanke, som du ville give det dyr?

I en cigaret er der ca. 4000 stoffer, som bliver frigivet, når den er tændt. De ovenstående er blot 11 af dem.

Ting der gør rygestop hypnose sværere

Du bør genoverveje om dit hypnose rygestop skal være lige nu hvis du:

 • lider af depression
 • står midt i en livskrise
 • hvis der er store omvæltninger i dit liv

De ovenstående ting øger sandsynligheden for tilbagefald, og pengene er bedre brugt, når tingene omkring dig er bedret.