28. marts 2020

Online hypnose

Online hypnose og hypnoseterapi foregår via en sikker og krypteret videoforbindelse. Du kan nyde godt af alle fordelene ved hypnose og hypnoterapi i trygheden af dit eget hjem.

Online-hypnose-konsulationer. Gennemfør hypnoterapi online.

Fordele ved online hypnose

  • Trygheden ved at være hjemme.
  • Du sparer tid og penge på transport.
  • Uanset hvor du er i landet eller i verden, kan du gennemføre et hypnoseforløb.

Er du for udfordret i at forlade dit hjem er online hypnose en mulighed?

Nogle af mine klienter har været for angste, for deprimerede eller har haft for stærke smerter til at kunne forlade deres eget hjem.

Uanset årsagen og sværhedsgraden af din udfordring muliggør online hypnose, at du kan gennemføre et hypnoseterapiforløb hjemme i din egen stue.

Bor du ikke i København?

Med online hypnose spiller det ingen, rolle hvor du er i landet, eller hvor i verden du befinder dig. Sessionerne er stadig lige så effektive.

Det er ikke længere et problem, at du ikke bor i København. Jeg ser klienter fra hele Danmark i min fysiske klinik. Nogle af mine klienter tager hele vejen fra eksempelvis Århus til København for at gennemføre hypnoseterapien sammen med mig. Det fordyrer processen økonomisk og er tidskrævende transportmæssigt.

Prisen for et online hypnose forløb

Prisen for et online hypnose forløb er det samme som for de fysiske konsultationer. Du kan læse mere om mine priser ved at trykke på knappen herunder.

Læs hvordan jeg arbejder med hypnose og hypnoseterapi generelt

Hvis du klikker på knappen herunder, kan du læse, hvordan jeg arbejder og behandler med hypnose generelt.

Tag kontakt

Hvis du synes, at online hypnose lyder interessant, må du endelig bare tage kontakt. Du kan ringe til mig, sende mig en mail eller udfylde kontaktformularen, som du finder i højre side af skærmen.

Hvis du mener det har relevans for andre vil jeg bliver rigtig glad hvis du deler. For at dele skal du blot trykke på ikonerne herunder.