28. marts 2020

Online-hypnose-konsultationer

Du kan nyde godt af alle fordelene ved hypnoterapi i trygheden af dit eget hjem. Online hypnose-konsultationerne foregår via en sikker og krypteret videoforbindelse.

Online-hypnose-konsulationer. Gennemfør hypnoterapi online.

Fordele ved online-hypnose-konsultationer

  • Trygheden ved at være hjemme.
  • Du sparer tid og penge på transport.
  • Uanset hvor du er i landet eller i verden, kan du gennemføre et hypnoseforløb.

Er du for udfordret til at forlade dit hjem?

Nogle af mine klienter har været for angste, for deprimerede eller har haft for stærke smerter til at kunne forlade deres eget hjem.

Uanset årsagen og sværhedsgraden af din udfordring muliggør online-hypnose-konsultationer, at du kan gennemføre et hypnoseterapiforløb hjemme i din egen stue.

Bor du ikke i København?

Med onlinesessioner spiller det ingen, rolle hvor du er i landet, eller hvor i verden du befinder dig. Sessionerne er stadig lige så effektive.

Det er ikke længere et problem, at du ikke bor i København. Jeg ser klienter fra hele Danmark i min fysiske klinik. Nogle af mine klienter tager hele vejen fra eksempelvis Århus til København for at gennemføre hypnoseterapien sammen med mig. Det fordyrer processen både økonomisk og transportmæssigt.

Prisen for en online-konsultationer

Prisen for et online forløb er det samme som for de fysiske konsultationer. Du kan læse mere om mine priser ved at trykke på knappen herunder.

Læs hvordan jeg arbejder generelt

Hvis du klikker på knappen herunder, kan du læse, hvordan jeg arbejder og behandler med hypnose generelt.

Tag kontakt

Hvis du synes, at en online-konsultation lyder interessant, må du endelig bare tage kontakt. Du kan ringe til mig, sende mig en mail eller udfylde kontaktformularen, som du finder i højre side af skærmen.

Hvis du mener det har relevans for andre vil jeg bliver rigtig glad hvis du deler. For at dele skal du blot trykke på ikonerne herunder.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial