ONLINE HYPNOSE

Du kan nu få hypnose online i trygheden af dit eget hjem
Online hypnose og hypnoseterapi foregår via en sikker og krypteret videoforbindelse. Du kan nyde godt af alle fordelene ved hypnose og hypnoterapi i trygheden af dit eget hjem.
Fordele ved online hypnose
  • Trygheden ved at være hjemme
  • Du sparer tid og penge på transport
  • Uanset hvor du er i landet eller i verden, kan du gennemføre et hypnoseforløb

Er du for udfordret i at forlade dit hjem er online hypnose en mulighed?

Nogle af mine klienter har været for angste, for deprimerede eller har haft for stærke smerter til at kunne forlade deres eget hjem.

Uanset årsagen og sværhedsgraden af din udfordring muliggør online hypnose, at du kan gennemføre et hypnoseterapiforløb hjemme i din egen stue.

Bor du ikke i København?

Med online hypnose spiller det ingen, rolle hvor du er i landet, eller hvor i verden du befinder dig. Sessionerne er stadig lige så effektive.

Det er ikke længere et problem, at du ikke bor i København. Jeg ser klienter fra hele Danmark i min fysiske klinik. Nogle af mine klienter tager hele vejen fra eksempelvis Århus til København for at gennemføre hypnoseterapien sammen med mig. Det fordyrer processen økonomisk og er tidskrævende transportmæssigt.

Introkursus I kognitiv hypnoseterapi mod angst

Hvad koster det?

Prisen for et online hypnose forløb

Prisen for et online hypnose forløb er det samme som for de fysiske konsultationer. Du kan læse mere om mine priser ved at trykke på knappen herunder.

+10 års erfaring

v

+1000 behandlinger

Evidensbaseret tilgang

København & Sjælland