ONLINE HYPNOSE

Du kan nu få hypnose online i trygheden af dit eget hjem

Få hypnotisøren hjem til dig via online hypnose

Fordele ved online hypnose

  • Er du hæmmet af fysiske eller psykiske smerter, kan du få online hypnose, der hvor du er
  • Nyd godt af alle fordelene af hypnose og hypnoterapi i trygheden ved at være hjemme
  • Du sparer tid og penge på transport
  • Uanset hvor du er i landet eller i verden, kan du gennemføre et hypnoseforløb online

Online hypnose og hypnoseterapi foregår via en sikker og krypteret videoforbindelse.

Online hypnose er en mulighed, hvis du er for udfordret til at forlade dit hjem

Nogle af mine klienter har været for angste, for deprimerede eller har haft for stærke smerter til at kunne forlade deres eget hjem.

Uanset årsagen og sværhedsgraden af din udfordring muliggør online hypnose, at du kan gennemføre et hypnoseterapiforløb hjemme i din egen stue.

Bor du ikke i København, muliggør online hypnose at du stadig kan få hjælp.

Med online hypnose spiller det ingen, rolle hvor du er i landet, eller hvor i verden du befinder dig. Sessionerne er stadig lige så effektive.

Det er ikke længere et problem, at du ikke bor i København. Jeg ser klienter fra hele Danmark i min fysiske klinik. Nogle af mine klienter tager hele vejen fra eksempelvis Århus til København for at gennemføre hypnoseterapien sammen med mig. Det fordyrer processen økonomisk og er tidskrævende transportmæssigt.

Introkursus I kognitiv hypnoseterapi mod angst

Hvad koster det?

Prisen for et online hypnose forløb

Prisen for et online hypnose forløb er det samme som for de fysiske konsultationer. Du kan læse mere om mine priser ved at trykke på knappen herunder.

+10 års erfaring

v

+1000 behandlinger

Evidensbaseret tilgang

København & Sjælland

Ofte stillede spørgsmål til online hypnose

Hvad sker der hvis forbindelsen ryger, mens vi laver hypnose online?

Hvis forbindelsen ryger sker der det, at vi hurtigst muligt forsøger at genskabe forbindelsen. Der er ingen fare forbindet med at miste forbindelsen. Når der har været stilhed i et stykke tid, vil du opdage det, dine øjene vil åbne og vi prøver igen. Lykkes det ikke at genskabe forbindelsen, laver vi en ny tid og prøver igen.

Er det farligt at sidde for sig selv og være hypnotiseret?

Nej det er det absolut ikke. Man kan ikke sidde fast i hypnose, og der kan ikke ske noget. Hypnose er noget du gør, noget du engagere dig i. Når du ikke længere engagerer dig stopper hypnosen.

Det værste der kan ske er, at du falder i søvn. Sker det, og jeg opdager det, gør jeg alt jeg kan for at vække dig, så du kan få det meste ud af sessionen. Jeg gør alt for at gøre sessionen engagerende og vedrørende.

Skulle det ske at du driver væk alligevel, opdager du det når der har været stilhed længe nok og vi fortsætter hvor vi slap.

Mister jeg kontrollen under online hypnose?

Nej det gør du ikke. Hypnose minder mere om en dans. Der er ikke nogen der kontrollere dig. Jeg gør noget og du følger efter. Jeg gør, alt jeg kan for at engagere din din forestilingsevne. Du skal gøre dit bedste for at engagerer din fantasi og forestillingsevne og følge med. Følger du ikke med eller ønsker du ikke at forestille dig det jeg beder dig om, eller gør du noget andet opstår hypnose ikke og dansen stopper.