Behandling med hypnose og hypnoterapi

Behandling med hypnose og hypnoterapi i København

Hypnoterapi skræddersyet til dig

Når du indgår i hypnoterapi hos mig bliver hver hypnosesession skræddersyet til dine behov. Vi sikre os at behandlingen passer til dig og at de forandringer, du går efter, passer optimalt ind din hverdag og livsstil. Sammen sætter vi konkrete mål for hver enkelt session og bliver enige om vejen for at nå dem.

Jeg behandler med hypnose blandet med (Meta)kognitive, behavioristiske og mindfulness- teknikker . Kognitiv hypnoterapi betyder, at vi inden hypnosen ser på, hvordan du tænker, føler og gør omkring problemet. Herefter rekonstruerer vi den måde du tænker, føler og din adfærd via hypnose. Gennem forskellige tankeeksperimenter og hypnoseøvelser bliver, det du allerede tror du ved sat på prøve og skilt ad i små håndterlige dele. Herefter stykker vi det du gerne vil opnå sammen.

Via hypnose hjælper jeg dig til at:
  • Slippe forskellige former for angst, fobier og irrationel frygt
  • Bryde uønskede vaner og mønstre
  • Forbedre dit personlige og sociale liv
  • Opnå dit mål og få en ny og bedre retning, både personligt og professionelt
  • At tabe dig og opnå bedre sundhed
  • Slippe bekymringer og få bedre selvværd
  • Lægge dine følelser om fortiden bag dig
  • Jeg lærer dig selvhypnose, og hvordan du med simple hypnoseteknikker kan mestre dine følelser og tage ansvaret for dit liv på egen hånd

VIDEO: Se behandlingsbeskrivelse

Hvordan foregår en behandling med hypnose?

1. Behandling med hypnose foregår ved at vi først har en forsamtale

I forsamtalen er vi er meget specifikke på dine mål. Vi taler os frem til, hvad du gerne have, hvad du gerne vil tænke, føle og gøre anderledes adfærdsmæssigt.

2. Herefter træner vi dit hypnotiske “mindset” via små hypnoseøvelser

Det hypnotiske mindset lærer dig at maksimere effekten af hypnosen og behandlingen yderligere. Øvelserne viser mig, hvordan du tænker og lærer dig, hvordan du lynhurtigt kan bøje din virkelighed. Hypnose er en færdighed, du kan lære, noget du kan blive bedre til.

3. Når du har fået en oplevelse af, hvad hypnose er, laver vi behandling med hypnose

Alt efter din udfordring vil behandlingen variere og vægten vil lægge på forskellige aspekter ved din tænkning, dine følelser eller din adfærd. Jeg sigter altid mod at lære dig at skille din oplevelse ad i bitte små dele. På den måde lærer kroppen ikke at blive snydt. Jeg plejer at sige det på denne måde: “Der forskel på at have en tanke eller en følelse og det at tanken eller følelsen har dig.” Jeg gør meget for, at det du lærer ikke bare skal blive en intellektuel øvelse. Du skal have forståelsen i hele kroppen og hele systemet.

4. Tankeeksperimenter og kropslige øvelser

Vi laver forskellige tankeeksperimenter og kropslige øvelser for at bryde gamle vaner, tro og overbevisninger og så bruger vi hypnose til at stykke en ny oplevelser.

5. Selvhypnose mellem øvelser

Mellem sessionerne får du øvelser til selvhypnose, så du kan skubbe yderligere på forandringerne på egen hånd. Jeg forventer at du laver øvelserne mellem behandlingerne, så vi kan nå længere sammen.

Jeg vil gerne hjælpe dig med dine udfordringer. Tag kontakt på:
Tel: +45 22 16 73 24 eller Book@dinhypnose.dk

Hypnose for hvad?

Hypnose kan bruges til mange forskellige ting som nævnt ovenfor. Folk søger typisk behandling for:

Hypnose mod eksamensangst - gå til eksamen med ro i maven

Skal jeg hjælpe dig med at slippe din angst via hypnose i København eller online?

Ønsker du at slippe din angst og få ro mentalt og fysisk til kan jeg højst sandsynligt hjælpe dig.

Mit navn er Michael Beligiannis. Dagligt hjælper jeg folk med at blive angstfri via hypnose i min klinik i København eller online, hvor end du er i landet eller verden. Jeg er uddannet, certificeret og eksamineret hypnotisør og hypnoseterapeut. Jeg har hjulpet mange klienter med at blive angstfri.

Hypnoterapi og hypnose er et samarbejde

Hypnose er et samarbejde mellem hypnotisøren og den hypnotiserede. Din rolle er at bruge din forestillingsevne, have en positiv forventning til udfaldet og være engageret. Min rolle er at fyrre op for din fantasi, sikre at du forbliver engageret i processen og at arbejde for, at du oplever hypnotiske fænomener, så du ikke er i tvivl om, at du er i hypnose.

Hvor mange behandlinger skal du have?

Det er der ingen faste regler for. Tre sessioner plejer at være et godt udgangspunkt og nok for langt de fleste. Jeg ser sjældent mine klienter mere end tre til fem gange for samme problemstilling. Mange oplever store forandringer allerede efter første session nogle gange, skal vi arbejde lidt hårdere. Nogen gange kan jeg ikke hjælpe. Oplever du ingen ændring efter de første tre gange

Hypnoterapi kan være sjovt og engagerende selvom udfordringen har været tung og varet længe.

Min holdning er, at selvom din problemstilling kan være tung, have varet for evigt, synes ubehagelig og uforanderlig, behøver terapien ikke være tung, trist, søvndyssende og analyserende. Jeg vil vise dig, at terapi kan være både sjovt og fascinerende. Jeg vil vise dig, hvordan hypnose hurtigt kan påvirke dig og den virkelighed du står i.

Hvad er en hypnoterapi ikke?

Hypnoterapi hos dinHypnose er ikke kedeligt og langsommeligt. Hypnoterapi er forholdsvis hurtigt, fascinerende, og engagerende. Du bliver ikke lagt ned, under et tungt tæppe i dyb søvn. Du kommer til at være aktiv i processen og din rolle er at lade dig fascinere og din forventning bør være, at du drager fordel allerede af den første session, du har med mig. Min overbevisning er at man kan bruge hypnose til behandling for at ændre dit liv uden at være analytisk. Vi bruger ikke uger eller måneder på tale om fortiden. I stedet sigter vi mod at være problemløsende. Vi starter med at undersøge, hvad det er, du gerne vil opnå, og hvad der forhindre dig i at opnå det. Herefter ligger vi en strategi og bruger hypnose og hypnoseterapi til at hjælpe dig med at opnå dit mål.

Tid til hypnoseterapi

Forandringsprocesser kræver som regel tid, evaluering og justering. Det gælder også for forandringer skabt med hypnoseterapi. Derfor arbejder jeg altid med pakker af minimum tre hypnosesessioner. Det er muligt at opnå solide forandringer via hypnose inden for en til fem sessioner. Der er selvfølgelig ingen garantier. Resultatet afhænger af flere faktorer, bl.a. dit engagement og vores alliance/samarbejde.

Mange oplever fuldstændig fravær af symptomer efter første session, i de tilfælde bruger vi de efterfølgende sessioner på at styrke forandringsprocessen endnu mere samt at øve teknikker til selvhypnose. I alle tilfælde vil vi dedikere tid til at træne selvhypnose, så du lærer at bruge hypnose hjemme på andre aspekter af dit liv.