Hypnose – Interview med Anthony Jacquin

9. december 2017
Hypnose – Interview med Anthony Jacquin

HER ER DET INTERVIEW – jeg lavede med den verdensberømte hypnotisør Anthony Jacquin efter hans kursus i impromptu hypnose, da han var i Danmark forrige weekend.
Han besvarer en bred vifte af forskelligeartede spørgsmål. Spørgsmålene er både meget generelle, så som hvem han er, og hvad han mener hypnose er, til mere filosofiske spørgsmål, så som hvordan han ser hypnose i forhold til krop og sind diskussionen.
Inden interviewet havde vi indsamlet spørgsmål fra “almindelige folk” og hypnotisører. Vi havde spurgt, hvad de gerne ville have svar på. Derfor er der en god spændvidde i spørgsmålene, og de dækker både hypnose som terapi og som underholdning.
Bortset fra at jeg glemte at tage mit tyggegummi ud af munden og at jeg samtidigt prøvede at skjule min nervøsitet over, at jeg sad overfor et af mine største idoler i hypnoseverdenen, blev det alligevel nogenlunde hæderligt, synes jeg. Så nyd det!!!

I kan lærer mere om Anthony her: http://www.anthonyjacquin.com
Her er et direkte link til hans bog “Virkeligheden Er Plastisk” som jeg har oversat til dansk. Det er bogen, der inspirerede mig til at starte min karriere som hypnotisør og hypnoseterapeut. Den er noget af det bedste, mest ligetil og effektfulde der findes på markedet.

Hvis du vil vide mere om, hvad hypnose er, og hvad det kan. Så er du mere end velkommen til at kontakte mig direkte her book@dinhypnose.dk, hvad end det for at få stillet din interesse for hypnose, eller hvis du ønsker hypnoseterapi og hjælp til en udfordring. Tøv endelig ikke med at holde dig tilbage.

kontakt dinHypnose

Kontakt mig

Udfyld formularen og jeg vender tilbage indenfor næstkommende hverdag.

Nyhedsbrev

Modtag to gaver kvit og frit! Skriv dit navn og din e-mail herunder.

Hvis du sætter hak, accepterer du, at jeg må sende dig mails ca. en gang om ugen med nyheder, reklamer og tilbud. Jeg hader selv spam og du kan til enhver tid nemt afmelde dig igen. Læs mere om min privatlivspolitik her.

Seneste artikler

En kvælende fornemmelse af frihed –  ulogisk vejrtrækning for at slippe angst

En kvælende fornemmelse af frihed – ulogisk vejrtrækning for at slippe angst

Behandling af angst – 5 gode grunde til at vælge hypnose mod angst

Behandling af angst – 5 gode grunde til at vælge hypnose mod angst

Magnetiske hænder – en øvelse til selvhypnose

Magnetiske hænder – en øvelse til selvhypnose