18. december 2019

Hypnotisk afslapning og selvhypnoseguide

Min gave til dig som tak fordi du har skrevet dig op til mit nyhedsbrev.

Herunder er links til dine filer. Læs informationerne grundigt, så du får mest muligt ud af produktet. Jeg vil bl.a. opfordre dig til at se den video, jeg har lavet om “Det hypnotiske mindset”. Gør det inden du går igang med at lytte til lydfilen “Systematisk Hypnotisk Afslapning. Ved at se den bliver du bedre rustet til at opleve hypnose og har bedre mulighed, at du er det mest optimale sted for processen.

Se videoen her:

Det hypnotiske mindset

Husk at jeg er her for at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til hele eller dele af processen. Du må endelig bare tage kontakt.

Instruktioner til lydfilen

Du modtager to versioner af lydfilen.

  • En af filerne har en forklarende intro, som jeg vil anbefale dig at lytte til, hvis det er første gang, du laver øvelsen.

  • Den anden fil er uden intro, så du kan gå direkte igang med øvelsen.

Du kan downloade filerne ved at højreklikke på afspilleren.

Systematisk Hypnotisk afslapning

Med intro:

Uden intro

Din guide til selvhypnose

Lær Selvhypnose og hypnose, hypnoseteknikker. Lær at håndtere stress, angst. Opnå en fantastisk afslapning

Dette er et produkt, jeg er ret stolt af. Der er grundige beskrivelser af, hvad hypnose og selvhypnose er. Det hypnotiske mindset er forklaret, så du ved, hvad der skal til for at fremme hypnotiske processer. Du lærer øvelser til at hypnotisere dig selv og øvelser til at få terapeutisk gavn af dine anstrengelser.

Med guiden er du super godt rustet på din vej mod at mestre selvhypnose. Den viden, du får her, vil, hvis du øver dig, med sikkerhed også øge effekten af en hypnosesession, hvis du engang beslutter dig for at besøge en hypnotisør. Klik på billedet herover, så er filen din.

Brug for hjælp?

Du må endelig bare tage kontakt, hvis du har brug for hjælp til noget af det ovenstående. Hvis du mener, at jeg kan hjælpe dig på andre måder, må du endelig heller ikke holde dig tilbage, og jeg skal gøre alt, hvad jeg kan for at hjælpe dig.

Rigtig god fornøjelse håber du får stor glæde af det.