Din Guide til Selvhypnose

DKK150,00 inkl. moms

Denne guide til selvhypnose er til dig, der vil lære at mestre dine tanker og opnå terapeutisk effekt. Du lærer helt grundlæggende, hvordan du bruger dine tanker hypnotisk og opbygge det hypnotiske mindset. Guiden er utroligt grundig i sin opbygning.

Den tager dig igennem en teoretisk forståelse af hypnose og selvhypnose inden, den kaster dig ud i en række praktiske, sjove og virkningsfulde øvelser.

Beskrivelse

I øjeblikket kan du få denne guide til selvhypnose GRATIS, hvis du skriver dig op til mit nyhedsbrev.

Lær at bruge hypnose terapeutisk hånd på egen. Guiden indeholder en grundig og saglig gennemgang af, hvad selvhypnose er, og hvordan du på en let og praktisk måde, kan anvende det og opnå positive forandringer. Her er tale om en metode, der bygger på evidens. Her er ingen udsvævende forklaringer, og du er ikke overladt til nåden af et ubevidst sind.

Du lærer direkte, hvordan dine tanker kan påvirke din krop og din adfærd. At tænke hypnotisk er noget, alle kan lære. Du lærer, hvordan du træner det hypnotiske mindset, og du lærer på kort tid, hvordan dette mindset kan påvirke dine følelser og senere din adfærd.

I denne guide vil der være fokus på:

  • Det hypnotiske mindset
  • Hypnotisk progressiv afslapning
  • Hypnotisk systematisk desensitivering (en metode der bl.a. kan bruges til at afhjælpe fobier, angst, stress)

Guiden er ikke for dig, der ikke gider læse og øve. Er du typen, der er villig til at gøre en lille ekstra indsats, vil du tilgengæld blive rigeligt belønnet.

Du får teknikker, der bliver bakket op af forskning. Guiden er strippet for esoteriske forklaringer og holder sig til, hvad vi med sikkerhed kan sige om hypnose og selvhypnose. Fokus er at give dig de reneste og ærligste teknikker, så du kan tage ejerskab over de forandringer du skaber.

God fornøjelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Din Guide til Selvhypnose”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *