Kundeudtalelser

Se hvad andre siger os

Siden 2003 har vi leveret professionelle massageydelser til hundredevis af danske virksomheder i hele landet. Vi er stolte af hver og en – store som små.

Vi har i Delegate A/S benyttet DinHypnose siden oktober 2012. Da vi gik med overvejelser om at få tilknyttet en massør, var der en medarbejder, som prøvede en massør i privat regi, og det var en virkelig kompetent og god massør fra DinHypnose. Efterfølgende fik vi nogle prøvebehandlinger i firmaet, og siden har Michael været fast inventar i Delegate A/S. I starten kun 2 gange om måneden men nu kommer han 1 gang om ugen, og vi kan slet ikke undvære ham.
Det er vigtigt for Delegate at kunne tilbyde vores medarbejdere de bedste forhold, og det lever DinHypnose fuldt op til. De er meget fleksible og servicemindede, og vi har en meget dygtig massør, som kan klare alt fra idrætsskader til ømme skuldre og nakker. Vi er lige startet med også at få behandlinger med laserstav og vil fremadrettet også benytte os af de andre gode behandlingsformer, som DinHypnose tilbyder.
Alt i alt kan jeg sige, at vi får gladere, sundere og mindre smerteplagede medarbejdere ved at kunne tilbyde massage hver uge.
Camilla Molbech West

Administrationschef, Delegate A/S

Vi har nu igennem mange år benyttet DinHypnose som vort massagefirma, og igennem alle årene har DinHypnose forstået at tage hensyn til vore ønsker, det være sig ønsker i forhold til massøren eller antal minimumsbehandlinger vi binder os for mm.
Når vi har henvendt os til DinHypnose, er vi altid blevet mødt med en positiv indstilling, og vi fornemmer, at DinHypnose vil strække sig langt for at imødekomme vore ønsker.
Hos DinHypnose føler vi, at vort firma altid er i centrum.
Laila Rosenkrantz Jensen

KPC København A/S

Scandinavian Cruise Center har benyttet DinHypnose siden maj 2007. Vi har været rigtig glade for samarbejdet, hvilket det lange samarbejde også bevidner. FFW oplever vi som meget professionelle og ikke mindst fleksible, når vi af forskellige årsager bliver nødt til at ændre aftaler. Firmaet er meget imødekommende overfor vores ønsker.
Scandinavian Cruise Center kan varmt anbefale FFW og deres dygtige massører, som yder en rigtig god service for vore medarbejdere.
Ole Kyed

Adm. Direktør, Scandinavian Cruise Center A/S

”Jeg synes, massøren fra DinHypnose er en stjerne, og jeg er meget taknemmelig for, at den halve times massage, jeg får hver uge, har betydet, at jeg er fri for fysioterapi og smertestillende, som jeg tidligere har anvendt.”

”Med massageordningen fra DinHypnose får jeg løst op for nogle af de mange infiltrationer, der opstår ved det daglige brug af en computer. Ydermere skaber det også et lille ”pusterum” i en fortravlet hverdag, og da det endda er i min arbejdstid, behøver jeg ikke allokere tid til det i mit private liv. Når jeg har fået massage, føler jeg, at ”batteriet” er blevet genopladet, og jeg er i stand til med fornyede kræfter at genoptage mit daglige arbejde. En ”win win situation” for både mig selv og min arbejdsgiver.”

”Kan virkelig mærke det hjælper. Efter tunge løft er det rigtig dejligt at få løsnet ryg og nakke op, har stort set aldrig ondt mere.”

”DinHypnose er en skøn ordning, og deres måde passer fint til mig. Jeg er superglad for, at Roland Scandinavia er gået med til det, ellers ville det nok ikke blive så tit, jeg fik massage. De er alle nogle majet flinke folk! :-)”

”Jeg er mægtig tilfreds med DinHypnose og kan kun anbefale dem. Jeg synes, at massøren er sød, rar og dygtig.”

”Jeg nyder at komme til massage. Det er dejligt at få et pusterum ind i mellem, hvor man virkelig slapper af. Har man problemer, er det fantastisk at få nem og hurtig hjælp, så man igen er klar til arbejde m.m. Hele ordningen fungerer fint, og vi har et rart og afslappet forhold til både massører og DinHypnose.”

Udtalelser fra medarbejdere

Roland Scandinavia A/S

Frederiksberg Kommune Borgerservice har i flere år været kunde hos DinHypnose. Det er en ordning, som fungerer rigtig godt. Det er nemt at organisere og koordinere massagen, og DinHypnose er altid fleksible, hvis der er behov for at justere eller ændre i vores aftale. Massagen er en lille luksus, som flere medarbejdere under sig selv i en travl hverdag. Det giver en stor følelse af velvære, og det er dejligt at få løst op for de værste spændinger. Man er altid i gode hænder, og massøren er altid sød til at lytte til specielle ønsker. Vi kan varmt anbefale et samarbejde med DinHypnose.
Sara Mia Petersen

Borgerservicechef, Borgerservicecenter Frederiksberg Rådhus

By & Havn har siden april 2006 benyttet sig af DinHypnose. Vi har kun positivt at sige om DinHypnose. Vi har en ugentlig massagedag for vores kollegaer. Fra kl. 9 om morgenen til om eftermiddagen, alt afhængig af hvor mange der har skrevet sig på listen.
Det er et rigtig dejligt gode til kollegaerne, og det minimerer de dårlige rygge og hold i nakken mv., da mange benytter sig af muligheden for at få løsnet musklerne og infiltrationer i ryggen.
Tina og Michael, som står for DinHypnose, er altid positive og imødekommende, når vi har ønsker omkring ordningen eller afbud til en massagedag.
De bedste anbefalinger kommer herfra.
Pia Hansen

Kontorfuldmægtig, By & Havn

”Kan varmt anbefale DinHypnose. Massøren formår altid at ramme vores individuelle ”ømme” punkter og kan løse de spændinger, vi nu måtte have. Man har det fantastisk efter blot en halv times massage”.
Medarbejder

Scandic Hvidovre